Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login

Άμεση εγγραφή

Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής
Είναι τόσο εύκολο όσο 1, 2 και 3… συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ

  1. Συμπληρώστε την σχετική φόρμα. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 5 λεπτά για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες που απαιτούνται όπως διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας κλπ.

  2. Η παρουσίαση σας αναρτάται στο FindYourDoctor.gr. Οι πληροφορίες που δώσατε αρκούν για την παρουσίαση σας στο επίπεδο Α, η οποία θα αναρτηθεί μέσα σε 72 ώρες και θα παραμείνει αναρτημένη χωρίς επιβάρυνση για τρεις μήνες. Με τη λήξη του τριμήνου θα κληθείτε να επιλέξετε εάν θα παραμείνετε ή όχι στο FindYourDoctor.gr.

  3. Ενδιαφέρεστε για ένα καλύτερο Επίπεδο παρουσίασης (Β ή Γ επίπεδο); Ας μην χάνουμε χρόνο. Η ανάπτυξη του Β επιπέδου απαιτεί περίπου 10 ημερολογιακές ημέρες ενώ του Γ, περίπου 30. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της αντίστοιχης συνδρομής πριν προχωρήσουμε. Αν και η διάρκεια της συνδρομής είναι ετήσια, εάν επιλέξετε άμεσα την εγγραφή σας στο Β ή Γ επίπεδο, θα δικαιούστε τρεις μήνες δωρεάν παρουσίασης που θα ξεκινήσει την ημέρα που η αντίστοιχη παρουσίαση θα αναρτηθεί. Στο διάστημα που μεσολαβεί η παρουσίαση σας στο Α επίπεδο θα λειτουργεί κανονικά.