Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Ανάλογα με το χώρο των επαγγελμάτων υγείας στον οποίο ανήκετε και δραστηριοποιείστε και τη μορφή της επιχείρησής σας (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) υπάρχουν τρείς διαφοροποιήσεις στα επίπεδα παρουσίασης της πληροφορίας που σας αφορά, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα για περισσότερες πληροφορίες:

 • Μεμονωμένο Φυσικό Πρόσωπο: Γιατροί, Λογοθεραπευτές, Διαιτολόγοι, Κτηνίατροι, Φυσιοθεραπευτές κ.ο.κ.. Θα υπάρχουν τρία επίπεδα και συγκεκριμένα:

  • Επίπεδο Α, που αποτελεί κοινή παρουσίαση όλων των συνδρομητών και περιλαμβάνει βασικές χρηστικές πληροφορίες και μια επαγγελματική φωτογραφία.

  • Επίπεδο Β, που αφορά μια αναλυτικότερη παρουσίαση του κάθε επαγγελματία με πληροφορίες σχετικές με σπουδές, δεξιότητες, εξειδικεύσεις κ.ο.κ. και με φωτογραφίες του χώρου που εργάζεται (πχ ιατρείο).

  • Επίπεδο Γ, αποτελεί μια αναλυτική παρουσίαση, ουσιαστικά ένας ιστοχώρος μέσα στον ιστοχώρο του FindYourDoctor.gr, με αναλυτικό σαλόνι φωτογραφιών και άλλες πληροφορίες. Υπάρχει και πρόβλεψη για ελεύθερο κείμενο που θα συντάξει ο ίδιος ο επαγγελματίας υγείας.

 • Προσωπικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Υγείας: Φαρμακεία, Εργαστήρια, Κέντρα Αισθητικής κ.ο.κ.. Και εδώ θα υπάρχουν τρία επίπεδα παρουσίασης, παρόμοια με αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.

 • Πολυπρόσωπα και Πολυσύνθετα Νομικά Πρόσωπα: Νοσοκομεία, Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα κ.ο.κ.. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν δύο επίπεδα:

  • Α Επίπεδο, αφορά μια απλή παρουσίαση με χρηστικές συνοπτικές πληροφορίες.

  • Γ Επίπεδο, αφορά μια αναλυτική παρουσίαση με πληροφορίες σχετικές με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, τους επαγγελματίες υγείας που συνεργάζονται, τις εγκαταστάσεις κ.ο.κ.. προσαρμοσμένο στις ανάγκες και χαρακτηριστικά του συνδρομητή.

Μια από τις παροχές μας για τους επαγγελματίες που θα επιλέξουν να παρουσιαστούν σε Γ επίπεδο, είναι και η ανάπτυξη χωριστού ιστοχώρου με όνομα που θα επιλέξουν, και ο οποίος θα έχει το ίδιο περιεχόμενο με το επίπεδο με αυτόν που θα υπάρχει στο FindYourDoctor.gr.

Σε ότι αφορά την αλληλεπίδραση επαγγελματία υγείας με τον επισκέπτη, χρήστη ή μέλλος του FindYourDoctor.gr και αυτή έχει πολλά επίπεδα. Όλοι οι επαγγελματίες υγείας έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν email από τον επισκέπτη για να κλειστεί κάποιο ραντεβού μαζί τους απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα (βλέπε διαμόρφωση επιπέδου Α). Αργότερα αυτό το σύστημα θα γίνει αυτοματοποιημένο και πλέον εξελιγμένο.

Οι συνδρομητές επιπέδου Β και Γ θα μπορούν να αναρτούν υλικό όπως δημοσιεύσεις, άρθρα τους, συνεντεύξεις, οργάνωση εκδηλώσεων κ.ο.κ. στο κομμάτι του ιστοχώρου με «Τα Νέα του FYD», αλλά και να στέλνουν email στα μέλη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ενημερώνονται για συγκεκριμένα θέματα. Θα μπορούν επίσης να απαντούν σε ερωτήσεις ασθενών (εάν το επιθυμούν) μέσα από το blog του FindYourDoctor.gr, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τις συνδέσεις σε Facebook και Twitter που θα έχουν γίνει με τους λογαριασμούς του FindYourDoctor.gr.